Opening nieuw bedrijfspand

Acht maanden na de verwoestende brand, waarbij het bedrijfspand bijna volledig uitbrandde, maakt Timmer- en Aannemersbedrijf P. Verberk BV zich klaar voor de opening van het nieuwe bedrijfspand.

Kort na de brand op 23 maart zijn de ideeën voor het nieuwe bedrijfspand ontstaan. Deze ideeën zijn door Architect William Meulman van BouwKompas omgezet in een schitterend ontwerp voor het nieuwe pand. Al snel werd door Peter Verberk gestart met de herbouw van het bedrijfspand. Op dit moment wordt de laatste hand aan de bouw gelegd. De installateurs zijn bijna klaar, en het kantoor is inmiddels van de oude locatie naar het nieuwe pand verhuisd.

Op zaterdag 17 december staat de opening van het nieuwe pand gepland. Genodigden kunnen dan een kijkje komen nemen in het nieuwe bedrijfspand.