Timmer- en Aannemersbedrijf P. Verberk BV

Timmer- en Aannemersbedrijf P. Verberk BV, gevestigd aan de Deurneseweg in Oploo, is opgericht in 1986. In de tussenliggende periode heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een uitstekende en zeer betrouwbare partner voor de verwezenlijking van alle bouwplannen van particulieren en bedrijven. Sinds 1 januari 2021 is het bedrijf door 5 werknemers, namelijk Erwin Klauwer, Arno Verschuuren, Erwin Verschuuren, Ton Wolfs en Ursela Verberk overgenomen. Deze overname heeft geen gevolgen gehad voor klanten, leveranciers en overige relaties. Peter Verberk is zelf nog werkzaam binnen het bedrijf, dus zijn vakkennis gaat niet verloren. De bedrijfsnaam, locatie, kwaliteit, garanties en het gevoerde beleid is onveranderd gebleven.

U kunt bij Verberk terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Kenmerkend voor Timmer- en Aannemersbedrijf P. Verberk BV zijn kwaliteit, vakmanschap en goede service. Door veel waarde te hechten aan een prettig klantcontact en in alle stadia van de opdracht mee te denken naar de beste oplossing wordt het doel bereikt: een tevreden klant. In de fotogalerij van de projecten wordt een impressie gegeven van uitgevoerde opdrachten welke model staan voor het vakmanschap van Timmer- en Aannemersbedrijf P. Verberk BV.
Timmer- en Aannemersbedrijf P. Verberk BV is een Erkend Leerbedrijf voor metselen en timmeren. Het bedrijf draagt zo bij aan de instandhouding van regionaal vakmanschap.
Het Timmer- en Aannemersbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland (voorheen NVOB). Bouwend Nederland is een vereniging van bouw- en infrabedrijven met als kerntaken belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidbedrijven.

Het werkterrein bevindt zich hoofdzakelijk in een straal van circa 20 km rond het Oost-Brabantse Oploo.

Wanneer u vragen heeft over onze werkzaamheden of wanneer u graag uw mogelijkheden met ons wil bespreken of een offerte uit wil laten uitbrengen, neem dan contact met ons op, tel. 0485-382676.

P. Verberk BV team